Help mijn kind schaakt!

De twee geplande avonden van de korte cursus "Help mijn kind schaakt!" zitten erop en mogen denk ik een groot succes worden genoemd. 

Op twee avonden heb ik niet alleen de beginselen van het schaakspel uitgelegd maar ook informatie verstrekt over het schaken met uw zoon of dochter. Sommige ouders kwamen wat schuchter en met twijfels binnen of ze dit wel onder de knie zouden krijgen, maar op beide avonden werd er op het eind door iedereen al een echte schaakpartij gespeeld. 

Vooral op de tweede avond wilde eigenlijk niemand ook stoppen toen het negen uur was en werd er fanatiek verder geschaakt tot rond half tien alle partijen ook echt afgelopen waren. Het leukste commentaar na afloop was dat we dit eigenlijk iedere week zouden moeten doen. Ach, wie weet wat er nog van komt.

Mocht u toch nog twijfels hebben over hoe leuk het schaken én het schaken met uw zoon of dochter kan zijn, praat dan eens met een van de ouders die heeft deelgenomen aan deze korte cursus.  U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met mij (huub@schaakmaarraak.nl) of me gewoon aanspreken bij school.

Zie ook artikel Westerkwartier: http://www.het-westerkwartier.nl/nieuws/38078/cursus-help-mijn-kind-schaakt-op-rehoboth-groot-succes/