Fotoboek

NL-doet
NL-doet 9 maart 2018Een prachtig begin gemaakt met onze 'Loose parts ontdekhoek' op het kleuterplein. De wand aan de achterzijde heeft een mooie egale kleur gekregen, de beukenhaagjes staan en de houtsnippers liggen erin. Ook is er een begin gemaakt met het bouwen van de houten mudkitchen. Nog niet klaar dus en wordt vervolgd maar we willen de Terra leerlingen (en hun juf) en onze helpende ouders en sponsors heel hartelijk bedanken. Komt u de volgende klusdag helpen? We plannen hem binnenkort.Kerstmarkt 22 december
Op vrijdagochtend 22 december liep de school vol met ouders, grootouders, oppas en vrienden van onze leerlingen.De creaties van de kerstcrea konden voor een klein bedrag gekocht worden, net als snert, koffie en koek. De opbrengst is voor ons plankindje Eema in Kenia.
20 foto'sKerstcrea 15 december
Op donderdagmiddag 15 december ruikt de school naar kerststukje, koekjes en gezaagd hout... Een gezellige, creatieve en mooie middag voor leerlingen, ouders en juffen.
31 foto'sAfsluiting Wibo groep 7
Een plankje doorslaan en voor jezelf opkomen waren de onderdelen van de afsluitende les waarbij ouders mochten meekijken.
11 foto'sSinterklaas
Een mooi feest op school met Friese boeren die Sinterklaas en zijn pieten vonden op weg naar de Rehoboth. Surprises, sinterklaascircuit, koekhuisjes maken en natuurlijk bezoek aan Sint zelf zorgden voor een gezellige sfeer in de school. Toen groep 8 ook nog zelf pepernoten ging bakken rook de school ook nog eens heerlijk.
21 foto'ssurprises groep 7a
Surprises en lekker koekhuisjes maken. Een heerlijk sinterklaasfeest :)
16 foto'sLampionmaken
Er wordt al druk geknutseld voor Sint Maarten in verschillende groepen
7 foto'sKBW 2017
15 foto'sSchoolreis 3-4-5
69 foto'sSlotfeest - Afscheid juf Dineke
Op donderdag 13 juli vieren we met ouders en kinderen het jaarlijkse slotfeest. Een bijzonder slotfeest dit jaar want we namen ook alvast afscheid van juf Dineke op deze dag. Dat deden we natuurlijk in juf Dineke stijl dus Glitter en Glamour. Met prachtige optredens maakten de leerlingen deze middag een feest.
22 foto'sAfscheid groep 8
Met een prachtige eindfilm gemaakt met en door de leerlingen van groep 8 met hulp van juf Heleen, Lara en Renate sloten onze leerlingen vorige week hun schooltijd hier op de Rehoboth af. Woensdag hebben ze met prachtige en lekkere traktaties de kinderen van groep 1 t/m 7 nog verwend en toen sloten ze echt de schooldeur achter zich. Lieve groep 8-ers, het ga jullie goed op jullie nieuwe scholen en kom nog eens langs!
22 foto'sSchoolreis kleuters
Op schoolreis naar de Kruidhof in Buitenpost. Een heerlijke dag met zonneschijn en overal lachende kinderen in de tuin en de speeltuin.
48 foto's