Fotoboek


Afscheid groep 8
Met een prachtige eindfilm gemaakt met en door de leerlingen van groep 8 met hulp van juf Heleen, Lara en Renate sloten onze leerlingen vorige week hun schooltijd hier op de Rehoboth af. Woensdag hebben ze met prachtige en lekkere traktaties de kinderen van groep 1 t/m 7 nog verwend en toen sloten ze echt de schooldeur achter zich. Lieve groep 8-ers, het ga jullie goed op jullie nieuwe scholen en kom nog eens langs!
22 foto'sSchoolreis kleuters
Op schoolreis naar de Kruidhof in Buitenpost. Een heerlijke dag met zonneschijn en overal lachende kinderen in de tuin en de speeltuin.
48 foto'sSlotfeest - Afscheid juf Dineke
Op donderdag 13 juli vieren we met ouders en kinderen het jaarlijkse slotfeest. Een bijzonder slotfeest dit jaar want we namen ook alvast afscheid van juf Dineke op deze dag. Dat deden we natuurlijk in juf Dineke stijl dus Glitter en Glamour. Met prachtige optredens maakten de leerlingen deze middag een feest.
22 foto'sGroep 6 toneellezen - Krokomingo
Groep 6 heeft vrijdag 30 juni prachtig het verhaal krokomingo opgevoerd. Mooi hoe toneellezen het leesplezier vergroot en de kinderen inspireert tot echt spel. Met dank aan juf Saskia voor de toneellessen.
72 foto'sDonderdag in beeld
Hoe wij leren, een rondje door de school


Koningsspelen bovenbouw
Terwijl de onderbouw op school druk doende was, waren de bovenbouw leerlingen druk aan het sporten op de velden van VV Niekerk, samen met de bovenbouw leerlingen van de Opstap en de Aquarel.
105 foto'sVoorstelling Vertellus
De leerlingen van groep 1-2 en 3-4 zaten op het puntje van hun banken en keken bijna ademloos naar de voorstelling 'De knuffels van Mol'. Spannend, verdrietig, grappig alles kwam voorbij.
35 foto'sBezoek kwekerij Westerkwartier - groep 1-2
Groep 1-2a neemt een kijkje op de kwekerij van de vader van Twan. Zo wordt het thema 'Groeien' wel heel mooi duidelijk. De kinderen mogen zelf een aardbeienplantje verpotten en meenemen naar huis. Het was een leuke en leerzame ochtend!
27 foto'sSmoothiecafe groep 6
Vrijdag 19 mei mochten ouders en grootouders van de leerlingen van groep 6 genieten van vers gemaakte smoothies in het smoothiecafé van groep 6. De leerlingen sloten hiermee hun IPC thema 'voedsel en restaurant'af.
63 foto'sKoningsspelen ontbijt onderbouw
Heerlijk werd er vanmorgen op school ontbeten door de leerlingen in de onderbouw. Daarna even swingen samen met de Koning op tv en toen spelletjes op het plein in in het speellokaal.
91 foto's2017-04 bezoek groep 4/5 Liudgerkerk Niekerk
Groep 4/5 brengt bezoek aan de oude kerk in Niekerk. Door Lucie Pakes zijn de leerlingen veel over dit oude gebouw te weten gekomen!
12 foto's

Kookles
Loes en haar moeder brachten de leerlingen van groep 6 de fijne kneepjes van het bakken van eierkoeken bij. Het was een leuke en leerzame les over gezonde voeding en het bereiden daarvan.
18 foto'sHummel recyling bezoek groep 6
Hoe gaat dat nu in zijn werk hergebruik van plastic en ander afval? Groep 6 heeft het proces van dichtbij bekeken, geroken en meegemaakt.
76 foto'sPannenkoekendag groep 6
Vrijdag 24 maart ging groep 6 pannenkoeken bakken voor de bewoners van de Elzenhof en natuurlijk aten ze ook graag een hapje mee!
47 foto's


Schoolschaaktoernooi
De moeder van Julian en Yanniek (en Elin) heeft prachtige foto's gemaakt van het schoolschaaktoernooi. Kijkt u gezellig mee?
22 foto'sSchoolkorfbal
Woensdag 15 februari mochten de leerlingen van groep 8 in Opende strijden om de korfbalbokaal van de gemeente Grootegast. Ze gingen niet met de bokaal naar huis maar hebben wel een gezellige, sportieve middag gehad, en daar gaat het om!
35 foto'sKerstontbijt
In alle groepen stond een heerlijk kerstontbijt klaar en daarna werd in de groepen een kerstviering gehouden.
87 foto'sKerstcrea groep 3-8
Donderdagmiddag 15 december was de jaarlijkse kerstcrea. Een middag waarop leerlingen creatief bezig zijn in workshops die door ouders en leerkrachten gegeven worden. Het was weer een feestje
131 foto'sSurprises in groep 8
In groep 8 klonken op 5 december verheugde kreten want wat een prachtige surprises zijn er gemaakt. Dat een van de favoriete thema's vuurwerk is mag duidelijk zijn.
19 foto's


Onderbouw helpt Welles-piet
Het lukt Welles-piet maar niet het juiste recept te vinden voor de taart van Sinterklaas. Gelukkig willen onze onderbouw leerlingen hem daar graag bij helpen.
23 foto'sDe K van koekje
Groep 1-2b heeft koekjes gebakken want wat is er leuker dan koekjes als je leert over de letter K. Bovendien hebben we een K-roon K-oekje gemaakt en een K-asteel en K-oets K-oekje geproefd. We hebben ook onze eigen letter gemaakt van K-oek.
12 foto'sOntspannings-tuintjes groep 5
Lekker met een vork in het zand mooie figuren maken en versieren met stenen en herfstmaterialen. Kijkt u zelf hoe prachtig!
18 foto'sIk eet het beter- september 2016
Groep 6 doet mee aan de actie 'Ik eet het beter' en heeft deze week elke dag een lekkere en verrassende pauzehap.
16 foto'sOpening kinderboekenweek
Bij de opening van de Kinderboekenweek werd het prentenboek 'de beste, geweldigste, meest fantastische opa's ter wereld' uitgespeeld door opa's en oma's, juf Ineke, juf Paula en juf Jiske. Onze vrijwilligster Wimmy Elzinga praatte de show aan elkaar. Elke groep kreeg twee boeken voor in de klas.
46 foto'sWaterbeestjes excursie Curringherveld
Het thema water kreeg pootjes en vliesjes tijdens onze excursie waterbeestjes vangen bij de poel in het Curringherveld. Kleuters, ouders en juf hebben genoten.
26 foto's


Uitreiking Gronings verkeerslabel - Verkeersveilige school
Donderdag 15 september kregen we vanuit de handen van Wethouder de Haan het Label Verkeersveilige school. Zebra Seef kwam op bezoek om samen met de kinderen een verkeersquiz te doen en vanuit de gemeente en de provincie kregen de school en de kinderen cadeautjes en een stoplicht-ijsje!
43 foto's


We zijn weer begonnen
De eerste schooldag zit er op en we hebben genoten met elkaar!
45 foto'sAfscheid groep 8
Op 12 juli speelde groep 8 als ware acteurs en actrices de prachtige eindmusical 'Herrie op het Eiland'.Dank jullie wel, we hebben genoten
60 foto'sSchoolfeest 7 juli
Op donderdag 7 juli vierden we ons schoolfeest. Eerst een vossenjacht en spellen voor de leerlingen en daarna een afsluiting met Rad van Fortuin en hamburgers, suikerspin en meer met ouders, grootouders en vrienden van..
129 foto's